marți, 26 aprilie 2011

Busquets despre dubla Real Madrid

Sergio Busquets vede o o dubla deschisa in semifinala Ligii Campionilor dintreReal Madrid si FC Barcelona. “Sansele sunt de 50 – 50″, a spus acesta.
Al treilea “El Clasico” din cele 4 se apropie. “Stim ca va fi o partida diferita. Va fi un meci greu, asa cum au fost si celelalte 2, dar acesta nu va dura doar 90 de minute. Mai este si returul”, a spus Sergio Busquets duminica la o conferinta de presa. Busquets considera ca va fi o dubla foarte echilibrata, “sansele sunt de 50 – 50 si nu vom fi avantajati doar datorita faptului ca sunt 2 manse. Va fi la fel de greu.”
In acest moment, 5 jucatori de baza sunt indisponibili pentru echipa catalana (Abidal, Adriano, Bojan, Milito si Maxwell), aproape jumatate de echipa, situatie care nu poate fi favorabila intr-un meci decisiv precum cel de miercuri. Chiar si asa, Busquets nu doreste sa auda scuze: “Cu cat jucam cu multi jucatori, cu atat devenim mai puternici. Vom avea alte variatii, iar antrenorul alte optiuni. Acestea fiind spuse, nu exista loc de scuze.” Intarind aceasta afirmatie, mijlocasul a spus ca in acest moment “oboseala nu conteaza”.
Busquets este convins ca “Real Madrid este cel mai dificil adversar pe care l-am putea intalni in acest moment. Cele 2 echipe se cunosc foarte bine si am disputat unele meciuri foarte echilibrate.” Cu toate acestea, Busquets considera ca Barca are formula de a castiga impotriva Realului, repriza a doua a finalei de la Valencia fiind punctul sau de referinta: “Trebuie sa jucam asa cum stim si sa ramanem fideli filosofiei noastre. Trebuie sa jucam asa cum am facut-o in a doua repriza a meciului contra Valenciei… repriza in care meritam mai mult. Trebuie sa ne imbunatatim jocul daca vrem sa castigam”, a concluzionat acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu